Sistemul Galeco STAL este realizat din otel acoperit de cea mai buna calitate. Este asigurat de patru straturi de protectie: zinc, strat de pasivizare, grund si strat organic. Unicul pe piata SISTEM COMPLET DE PROTECTIE A JGHEABURILOR SI BURLANELOR: inchiderea cu capac, infolierea si cusatura interioara garanteaza estetica ridicata si lipsa de zgarieturi.
Forma caracteristica a jgheaburilor Galeco cu marginile indoite catre interior este semnul de diferentiere a produsului nostru. Jgheaburile Galeco STAL au un profil adanc asa numitul continental, de aceea randamentul lor este mai mare decat cel al sistemelor concurentiale cu asa numitul profil scandinav. Sistemul Galeco STAL este un sistem foarte inovator in care orice element a fost gandit cu precizie. Elementele de legatura largi moderne de tip clema cu suprafata ridicata de etanseitate garanteaza stabilitatea sistemului. Coltarele noi de tip clema integreaza sistemul verificat de garnituri cu solutie inovatoare de clema. In afara de aceasta nu necesita utilizarea elementelor de cuplare langa ei minimalizand astfel costul intregului sistem. Jgheabul este montat direct pe coltar intr-un mod simplu si rapid. La instalarea sistemelor de jgheaburi mai intai sunt montate carlige si abia dupa terminarea acoperisului se monteaza jgheabul. Aceasta asigura utilizatorilor garantia ca jgheaburi nu vor distruse de unelte sau tigle care cad de pe acoperis. Sistemul Galeco STAL este disponibil in noua culori: aramiu, maro de ciocolata, maro inchis, caramiziu, rosu inchis, grafit, verde inchis, alb si negru.

Material
System Galeco STAL este realizat din otel acoperit de cea mai buna. Durabilitatea ridicata a tablelor este asigurata de 4 straturi de protectie care asigura materialul impotriva actionarii nocive ale agentilor atmosferici. Grosimea miezului este dei 0,6 mm. Acesta este zincat pe ambele parti, pasivizat si acoperit cu stratul organic de protectie.

Sistemul complet de protectie
Galeco ca prima firma de pe piata a elaborat sistemul complet de protectie a tevilor de otel.
Baza sistemului constituie capace care protejeaza interiorul tevii impotriva impuritatilor si umiditatii impiedicand suplimentar deteriorarea marginilor in timpul transportului. Al doilea element al sistemului este folia care protejeaza burlane si jgheaburi impotriva deteriorarii in timpul depozitarii sau transportului. Aceasta permite montarea elementelor lungi ale sistemului fara cea mai mica zgarietura.
Folia de-a lungul timpului este supusa degradarii. La randul sau cusatura interioara a burlanului diminueaza riscul frecarii burlanelor in timpul depozitarii, si prin urmare zgarierilor. Atat folia cat si capace trebuie inlaturate abia inainte de montarea sistemului Galeco STAL, garantand astfel ca pe acoperis va aparea sistemul de jgheaburi fara deteriorari si estetic.

Caracteristicile sistemului
-profilul adanc al jgheabului asa-numit continental
-indoirea speciala catre interior impiedica revarsarea apei in timpul precipitatiilor intense
-sistem de garnituri
-elementele largi de legatura de tip clema care ridica stabilitatea sistemului
-coltare de tip clema cu garnituri – imbinarea directa a jgheabului cu coltar nu necesita utilizarea elementelor de legatura
-garnituri din EPDM – material elastic rezistent la imbatranire
-capace universale – de etansare-strangere
-cea mai bogata coloristica printre sisteme de otel acoperite, disponibile pe piata
-arcele cu unghiuri tipizate permit utilizarea sistemului la acoperisuri cu arhitectura complicata.

Valori functionale
1. Estetica executiei.
2. Rezistenta mecanica ridicata.
3. Rezistenta la diferente de temperaturi.
4. Garantie de 35 ani.
5. Otel de cea mai inalta calitate.
6. Carligul special profilat cu rezistenta ridicata la solicitarii.

Cere oferta