Executam la comanda confectii metalice

Produse si accesorii de gradina din Tabla Corten (va asteptam pe site-ul nostru specializat in productie)

Confectii Metalice – PREZENTARE ATELIER PRODUCTIE – VIDEO 

Kueryo Steel SRL – ”INOBILAREA OTELULUI CU MANOPERA”. Incepand cu 1 Ianuarie 2014 am pornit activitatea de productie.

De asemenea societatea distribuie produsele companiei Novoferm Schievano S.r.l din Italia, comercializand o gama variata de usi metalice multifunctionale si usi rezistente la foc, usi antifoc, cu sisteme automate de inchidere in caz de incendiu. Nu in ultimul rand, incepand cu anul 2009, firma a inceput promovarea unei noi game de produse din aluminiu: profile standard, profile extrudate conform matritei clientului, tabla, tabla striata, precum si profile din aluminiu speciale.

Kueryo Steel SRL – ”PUTERNIC IN STEEL”. Comercializeaza o gama larga de produse dintre care: produse siderurgice, produse metalurgice, otel, otel carbon, oteluri aliate, otel special, otel cornier, profile speciale de otel, tevi forate (tevi cu diametru exterior si interior atipice – nestandardizate), panouri termoizolante, panouri fonoizolante, panouri rezistente la foc, tabala cutata, tabla expandata, tabla lisa, tabla zincata, tabla striata, tabla perforata, tabla ondulata, tabla neagra, tabla decapata, tabla bugnata, tabla corten si accesorii de cea mai inalta calitate, furnizate de diversi producatori.

Lider mondial în producția de garduri de calitate, Nuova Defim oferă sisteme modulare robuste care combina designul cu practicitatea. Unic producator european ofera garduri de sirma si grilaje si garanteaza clientilor cea mai larga alegere de pe piata. Protagonisti discreti de proiecte arhitecturale si industriale, gardurile Nuovei Defim, inclusiv ale marci Orsogril, ofera un coeficient ridicat de protectie fara a neglija necesitatea de a oferi un produs echilibrat cu proiectul in care a fost inclus.

De la produsele transversale la cele mai dorite si caracteristice,rezistanta produsului combinata cu estetica sunt valori pe care Nouva Defim le transfera in fiecare gard al sau, fiecare dintre acestea raspunzind standardelor ridicate si precise cerute de piata. Printre acestea: siguranta, eleganta, vizibilitatea sau intimitatea, paleta de culori personalizata sau efectul antic.

Cere oferta de pret.

 

Cere oferta